Izvor: ALO
18.08.2024 u 08:04
0

NOVO STANJE NA GRANIČNIM PRELAZIMA: Vozači, naoružajte se strpljenjem

I ovaj avgustovski vikend obeležiće konstantno jak pritisak na graničnim prelazima, uglavnom na izlaznim terminalima ka Mađarskoj i Hrvatskoj, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS)

Veliki je broj vozila i iz pravca Bugarske i ka Makedoniji, pa će i danas zbog formiranja kolona na deonicama gde je zbog radova saobraćaj usporen putovanje biti duže.

Prema informacijama Uprave granične policije Srbije dobijenim u 5:15 sati, putnička vozila se na Batrovcima, na izlazu iz zemlje, zadržavaju 360 minuta, a na Horgošu 300 minuta. Na GP Bački Breg, na izlazu iz zemlje, zadržavanje za putnička vozila je 180 minuta, a na GP Kelebija, Šid i Sot 120 minuta.

SRBI SLAVE VELIKOG SVETITELJA: Na pretprazništvo Preobraženja, vernici obavezno rade samo jednu stvar

Putnička vozila na GP Ljuba, na izlazu iz zemlje, čekaju 60 minuta, a na GP Gostun 45 minuta. Na GP Preševo, na ulazu u zemlju, putnička vozila čekaju 15 minuta, a na izlazu iz zemlje 30 minuta.

Na GP Gradina i Uvac, na izlazu iz zemlje, puntička vozila se zadržavaju 15, a na Gradini, na ulazu u zemlju, 10 minuta, Autobusi se na GP Šid, na izlazu iz zemlje, zadržavaju 180 minuta. Teretnja vozila na Batrovcima, na izlazu iz zemlje, čekaju 60 minuta, Na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter