Izvor: ALO
18.08.2024 u 09:32
0

U ČETIRI NEZGODE POVREĐENO SEDAM LJUDI: Pune ruke posla za Hitnu pomoć u Beogradu

Za medicinsku pomoć su se javljali hronični bolesnici - astmatičari, hipertenzičari, psihijatrijski i pacijenti sa malignitetima, navode u Hitnoj pomoći.

U Beogradu su se noćas dogodile četiri saobraćajne nezgode u kojima je lakše povređeno sedmoro ljudi, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

VEHABIJA ODBIO DA SE PREDA PA POVUKAO OBARAČ: Svi detalji stravičnog događaja (VIDEO)

Svi povređeni su kolima Hitne pomoći prevezeni u dežurne medicinske ustanove.

Protekle noći su 22 ekipe Hitne pomoći intervenisale ukupno 103 puta, od toga je 29 intervencija obavljeno na javnim mestima.

Za medicinsku pomoć su se javljali hronični bolesnici – astmatičari, hipertenzičari, psihijatrijski i pacijenti sa malignitetima, navode u Hitnoj pomoći.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter