Izvor: bsc happy
18.08.2024 u 10:02
0

INOPOLITIKA: Bajden će održati glavni govor sutra na konvenciji demokrata u Čikagu

Nova emisija se bavi aktuelnim spoljnopolitičkim temama aktuelnim u svetu i kod nas.

  • Formira se nova arhitektura sveta i stvarno će biti zabeležena, ali ne uticajem Amerike nego uticajem drugih sila. Ovo su događaji koji su slični Prvom svetskom ratu manje Drugom svetsom ratu, lomi se model neoliberalnih koncept kapitalizma drugi u fazi stvaranja, i u pravu je on ali u Štetu Amerike. Jačaju druge sile prevashodno Rusija i Kina, kada pogledamo kroz istoriju vidimo da je tu bilo dosta suprotstavljenih stavova rekao je ekspert za energetiku prof. dr Dragan Škobalj.
  • Kada govorimo o NATO alijansi deluje ona na momente i raštimovano, pogotovo ako uzmemo Tursku kao Tursku i Erdogana koji u određenim situacijama nema taj narativ koji ima generalni sekretar same alijanse, ali ako uđemo u dalju analizu neminovno je da sve zemlje NATO alijanse zapravo su dirigovane od strane SAD rekao je političar Nebojša Obrknežev.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter