Izvor: Alo
18.08.2024 u 10:05
0

OGLASIO SE DAČIĆ: Pucao je u policiju ispalio nekoliko hitaca

Oglasio se ministar policije o najnovijim detaljima o likvidaciji vehabije iz Novog Pazara

Dačić je rekao da postoje informacije da je Becan nakon terorističkog napada pobegao na KiM, ali da je noćas pronađen u Hatkovu.

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić zvanično je jutros, gostujući potvrdio da je vehabija Senad Ramović Becan noćas likvidiran u zajedničkoj akciji BIA i MUP na području novopazarskog sela Hotkovo.

„U pitanju je zajednička akcija BIA i MUP i VJT u Novom Pazaru“, rekao je Dačić.

On je rekao da je u pitanju bila akcija hapšenja Becana, koji je bio u bekstvu, posle terorističkog akta kod ambasade Izraela u Beogradu.

Dačić je rekao da postoje informacije da je Becan nakon terorističkog napada pobegao na KiM, ali da je noćas pronađen u Hatkovu.

„To je inače njegovo selo, ali nije bio u svojoj kući. Pronađen je u kući koja je bila nekoliko stotina metara od njegove“, rekao je Dačić i dodao da je kuća u vlasništvu Becanovog zeta, koji je trenutno u zatvoru.

„Prilikom hapšenja je pucao na policiju, ispalio je tri, četiri hica, i pripdanici jedinice su ga likvidirali“, rekao je ministar.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter