Izvor: ALO
18.08.2024 u 12:16
0

PORTUGALAC NAPRAVIO NEZAPAMĆENI SKANDAL: Kristijano jednim potezom zgrozio planetu (VIDEO)

Skandalozno ponašanje Kristijana Ronalda u Superkupu Saudijske Arabije izazvalo je lavinu reakcija na društvenim mrežama

Na krilima Sergeja Milinkovića-Savića i Aleksandra Mitrovića Al Hilal je ubedljivo savladao Al Nasr (4:1) i osvojio Superkup, a poraz je izuzetno teško pao Kristijanu Ronaldu.

Imao je njegov tim minimalnu prednost na poluvremenu, ali od 55. do 72. minuta Al Hilal je postigao četiri gola, pa je onda Kristijano zbog svega toga, potpuno izgubio kontrolu. 
NBA LIGA PONIZILA DŽOKERA: Nastao potpuni haos na mrežama

Prozivao je saigrače na terenu, pokazivao rukama da spavaju, da je utakmica gotova, međutim, to nije bilo sve od Portugalca.

U jednom trenutku je imitirao vršnje velike nužde, što je zgrozilo navijače stadionu.

 

Spekuliše se da bi Portugalac mogao da dobije kaznu zbog sramnog gestikuliranja. Ovakve stvari se ne tolerišu u Saudijskoj Arabiji, pa bi Ronaldo mogao da bude suspendovan zbog neprimerenog ponašanja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter