Izvor: Kurir
18.08.2024 u 16:31
0

VASPITAČICA IZ BRČKOG POGINULA U UŽASNOJ NESREĆI : Porodica i poznanici u šoku

Porodica i poznanici se opraštaju od tragično nastradale Odiseje

Odiseja Đ. (47) iz Brčkog poginula je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se u subotu dogodila u mestu Stanovi kod Kladnja!

Tragedija se dogodila oko 14.30 sati kad se Odiseja Đ. koja je vozila „citroen“ sudarila sa „audijem“ kojim je upravljala N.R. (44) iz Vogošće. Tom prilikom je povređeno šest osoba.

FIZIČKI OBRAČUN MALOLETNIKA NA MOGRENU: Mladić polomio zube Nikšićaninu

Odiseja Đ. radila je kao vaspitačica u brčanskom obdaništu „Naša radost“ koje se na društvenim mrežama oprostilo od koleginice.

– Sa neizmernom tugom i bolom obaveštavamo vas da smo ostali bez naše drage koleginice Odiseje. Ostaće u našim sećanjima vedrina njenog duha, predanost prema poslu i neiscrpne teme za razgovor. Draga Odiseja, ostaćeš večno u našim sećanjima, tvoj kolektiv – navodi se u poruci.

Porodica i poznanici objavljuju emotivne poruke i na društvenim mrežama. Odiseja je imala dosta pratilaca na TikToku gde je redovno objavljivala snimke iz svakodnevnog života.

– Ne zna tetka kako će da preživi – glasi jedna poruka.

– Koja tuga, draga naša učiteljica Odiseja, Alah ti dženet podario – navodi jedna korisnica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter