Izvor: Kurir
18.08.2024 u 22:58
0

OLUJA NAPRAVILA HAOS U KOMŠILUKU: Približava se nama i preti

Vetar obara dalekovode, delovi zemlje bez struje, oluja nosi krovove

Snažno nevreme ostavilo je u subotu delove Republike Srpske bez električne energije!

Snažan vetar praćen jakom kišom lomio je stabla i grane koji su padali na ulice dok su pojedini vozači bili primorani da naprave pauzu u vožnji. Naročito je bilo kritično na magistralnom putu iz pravca Maglaja gde je vetar oborio stablo na put zbog čega se saobraćaj odvijao usporeno.

JEDAN OD NAJTRAŽENIJIH BEGUNACA UHAPŠEN: Osumnjičen je za višemilionsku prevaru

Područje Petrova i pojedina naselja oko Doboja ostala su bez struje zbog pada 35 kilovoltnog dalekovoda u Lipcu usled nevremena koje je tokom popodnevnih sati zadesilo grad

Načelnik opštine Petrovo Ozren Petković navodi da su pala tri dalekovodna stuba koja struju distribuišu ka naselju i da su vetar i oborena stabla oštetila niskonaponsku mrežu u opštini.

– Zbog jakog vetra na Lužnjaku otkinut je limeni krov sa objekta svlačionice Fudbalskog kluba „Ozren“ koji je oštetio privatni stambeni objekat, a isto tako presekao i električni vod – rekao je Petković i dodao da je nevreme praćeno jakom kišom i vetrom oštetilo crep na kućama i objektima.

Velike količine kiše sručile su se na Doboj nakon čega su neke ulice ostale pod vodom. Nevreme je zahvatilo i Kotor Varoš dok je snažan vetar pravio probleme i u Banjaluci.

Snažan grad pogodio je tokom popodnevnih sati i hrvatsko Zagorje. Loklani mediji navode da je vremneska nepogoda zabeležena u Tuhlju, ali i na području Podgore, Krapine, Mokrica, Krušljevog Sela, Lepoglave, Varaždina..

Velike količine kiše sručile su se na Doboj nakon čega su neke ulice ostale pod vodom. Nevreme je zahvatilo i Kotor Varoš dok je snažan vetar pravio probleme i u Banjaluci.

Snažan grad pogodio je tokom popodnevnih sati i hrvatsko Zagorje. Loklani mediji navode da je vremneska nepogoda zabeležena u Tuhlju, ali i na području Podgore, Krapine, Mokrica, Krušljevog Sela, Lepoglave, Varaždina…

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter