Izvor: ALO.RS
19.08.2024 u 12:20
0

ŽENA ISEKLA MUŽA NA DELOVE I SPALILA, LEŠ KRILA U DVORIŠTU: Nezapamćen HOROR kod Užica

Od zadobijenih rana, Zoran je ubrzo preminuo, a u želji da prikrije ubistvo, Mara je njegov leš sakrila u pomoćnoj prostoriji u dvorištu.

Mara je 16. septembra 2009. godine u porodičnoj kući u Gornjoj Crvici kod Bajine Bašte, u koju je došla sa mužem Zoranom i njihovo dvoje maloletne dece na kraći odmor, sedam puta zabila nož u svog supruga dok su deca bila budna na spratu.

Od zadobijenih rana, Zoran je ubrzo preminuo, a u želji da prikrije ubistvo, Mara je njegov leš sakrila u pomoćnoj prostoriji u dvorištu. Naredne večeri, velikim kuhinjskim nožem je odsekla glavu, obe ruke i obe noge i zajedno s trupom umotala ih u najlon.

Sledeće noći, iskasapljeno telo ubacila je u gepek automobila na čijem zadnjem sedištu su spavala njihova deca i krenula ka naselju Dautovac kod Užica, gde su Gojšini stanovali. Na krivini zvanoj Deića rampa, ispod Kadinjače, zaustavila je automobil, iznela delove tela, polila ih benzinom koji je usput kupila i zapalila ih.

TEŽAK UDES KOD OBRENOVCA: Prednji deo kombija uništen (FOTO)

– Nazivao me gologuzijom, govorio da sam dno dna, da su moji roditelji seljaci, a njegovi intelektualci, da je odrastao na kaldrmi, da ne zna zašto se oženio mnome. Udarao me je često pesnicama i nogama, čupao kosu… Prisiljavao me je na seks. Nekoliko puta me je na silu naterao da popijem neko piće.

Nakon toga ničeg se nisam sećala, a sutradan, kada se probudim, osećala sam jake bolove u analnom otvoru i krvarila sam… Optuživao me je i da imam švalere, da neće da ima ženu kurvu i drolju. Kunem se decom i bogom da ga nikada nisam prevarila. Nikada nisam imala ljubavnika, uvek sam govorila da ga volim. I dalje ga volim – ispričala je kroz suze Mara.

Lekari: Nismo mogli da razgovaramo s njom

Dvojica lekara Hitne pomoći koji su Maru pregledali neposredno posle hapšenja rekli su da je bila u psihičkoj krizi i da s njom nije moglo da se komunicira.
– Iz iskustva znam da je u pitanju bila apstinencijalna kriza, koja nastaje kao posledica dugotrajnog uzimanja alkohola ili nekih psihoaktivnih supstanci – kazao je doktor Jovan Savić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter