Izvor: telegraf.rs
19.08.2024 u 13:23
0

RHMZ izdao upozorenje, ova dva predela na udaru

U sredu nas očekuje promenlјivo oblačno i nestabilno vreme

Svakog trenutka zapadnu Srbiju očekuju prvi oblačni razvoji sa kratkotrajnim plјuskovima i grmlјavinom, upozoravaju iz RHMZ. Plјuskovi i grmlјavine danas posle podne i uveče biće češći na zapadu i jugu zemlje, dok će na severu i istoku biti suvo sa sunčanim intervalima i dalјe sa maksimalnom temperaturom oko 35 °C.

„U utorak promenlјivo oblačno, toplo, sparno i nestabilno, mestimično s kratkotrajnom kišom i lokalnim plјuskovima sa grmlјavinom, češćim u centralnim i južnim krajevima Srbije“, najavljuju.

NE GUBITE VREME Četiri zanimanja kojim se možete baviti dok čekate posao iz snova

Plјuskovi će ponegde biti praćeni gradom i jakim ili olujnim vetrom. Van grmlјavinskih razvoja vetar će biti slab do umeren, različitih smerova, u donjem Podunavlјu, Braničevu i Banatu povremeno i pojačan, južni i jugoistočni.

„Najniža temperatura od 16 do 22 °C, a najviša od 27 °C na zapadu i jugu Srbije do 34 °Cu Banatu“, kažu iz RHMZ.

U sredu nas očekuje promenlјivo oblačno i nestabilno vreme, mestimično sa plјuskovima i grmlјavinom, a od četvrtka padavine će, uz dnevni razvoj oblačnosti, biti češće u brdsko-planinskim predelima jugozapadne, južne i istočne Srbije, dok će u ostalim krajevima uglavnom biti suvo sa sunčanim intervalima. Maksimalna temperatura kretaće se od 30 do 36 °C.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter