Izvor: 24sedam.rs
20.08.2024 u 09:15
0

REKONSTRUISAN ZELENI VENAC: Ponovo idu autobusi!

Redovne linije gradskog prevoza ponovo saobraćaju sa Zelenog venca nakon što je ovaj terminus u potpunosti rekonstruisan

Radovi na jednom od najprometnijih saobraćajnih čvorišta u gradu su završeni, a poznata beogradska lokacija dobila je novi izgled.

VLADA SRBIJE PRUŽA FINANSIJSKU PODRŠKU SAMOHRANIM MAJKAMA PREDUZENTICAMA

Redovne linije gradskog prevoza ponovo saobraćaju sa Zelenog venca nakon što je ovaj terminus u potpunosti rekonstruisan.

U okviru radova kompletno su zamenjeni noseći i habajući sloj asfalta, ivičnjaci i trotoari, kao i dotrajali delovi instalacija. Radove je izvodio JKP „Beograd-put” i zamenjeno je ukupno 2.700 kvadrata asfalta u kolovozu.

Asfalitrano je i hiljadu kvadrata u ostatku Jug Bogdanove ulice prema Crnogorskoj ulici, a 500 kvadrata trotoara sanirano je na početnoj stanici autobusa 56 i 56l sa strane pijace.

U okviru rekonstrukcije novi kolovoz je dobio i ceo potez saobraćajnica od Narodnog fronta do Karađorđeve ulice, stoji na sajtu gradonačelnik.beograd.rs.

 Svih 16 linija koje imaju terminus na Zelenom vencu, ponovo redovno saobraćaju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter