Izvor: Alo
20.08.2024 u 22:06
0

DRAMA NE JENJAVA: Verica i Veljko dobili tužbu od komšije

Kako kreatorka kaže, komšija je juče podneo prijavu protiv nje i njenog supruga.

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević sukobili su se sa komšijom Draganom Bacićem, a drama među njima ne jenjava ni danas.

CELO LETO PROVELI ZAJEDNO: Ko je dečko Đine Džinović?

Kako kreatorka kaže, komšija je juče podneo prijavu protiv nje i njenog supruga, a sporno je to što je Veljko na društvenim mrežama otkrio njegov identitet.

– Verovatno nas je tužio jer smo objavili njegove slike i ime. Na mrežama ja imam pravo da objavim identitet siledžije! On je, kako se predstavlja, profesor na fakultetu, a psuje ženu – rekla je Verica prvo, pa dodala:

– Samo neka tuži, pa kad mu dođe cela ulica za svedoke i još studenti koji će objasniti profil profesora… Rečenica koju je izgovorio one noći: „Duguješ mi krv“ direktna je pretnja smrću. Kao javnoj ličnosti, dužnost mi je da skrenem pažnju javnosti i time zaštitim sigurnost svoje porodice – rekla je ona potom.

– Ovo nije plemenska zajednica, već civilizovano društvo. Zaista se plašim za svoju bezbednost. Videla sam šta je izjavio, i to je skandalozno! Ne znam šta je čudno što neko želi da živi u skladu s prirodom, poštujući javni red i mir. Mi sve razumemo, i proslave i glasnu muziku, ali mora da se zna neki red. Ja sam iz grada pobegla u okruženje koje smatram da je civilizovano. I zaista to jeste tako. Komšije su nam divni, porodični ljudi. Nikada nijedan problem nismo imali. Eto, vidite šta se dešava – objasnila je Verica.

Komšija otkrio svoju stranu priče

Veričin komšija Dragan Bacić se oglasio i rekao da nikome nije pretio, već da se svađao sa svojom suprugom.

– Sinoć sam ja slušao glasno muziku do 20 časova i 24 minuta kada sam je isključio. Tada sam se posvađao sa svojom ženom. Tada sam mojoj ženi uputio nekoliko psovki. Oni su to čuli i uzeli i snimali. Postoji taj snimak koji je skraćena verzija koju sam jutros video, gde sam ja njemu navodno rekao da mi „duguje krv“. Njemu? Što bi on meni dugovao krv? Šta ja imam s njim? Žena i ja imamo troje dece i posvađali smo se oko prekida trudnoće koji ona nije mogla da iznese ili nije htela. Ja sam joj to zamerio. I to je to. Tri puta sam moju ženu opsovao. Kada sam ih video da me snimaju, mislim da sam i njima rekao : „Je**m vam mater“ ili tako nešto. To je sve bilo. Nikakve pretnje smrću, nikakvo linčovanje. Da on napiše na Fesju kako ovo „nije Dubona, ovo je Avala“. Ja sam profesor Univerziteta. Nisam bio pijan, kao što piše – rekao je Bacić juče i nastavio:

– Došla je policija. Ušli su kod nas u kuću, seli, ja sam dao izjavu. Da sam bio agresivan, pijan, oni bi mene priveli. Pitao sam ih da pođem sa njima u stanicu, rekli su da nema potrebe. Rekao sam sebi: „OK, ovo je moralo da se desi, narušavanje je reda i mira“. Potresao sam se. Policija je otišla, a mi smo legli da spavamo – rekao je.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter