Izvor: alo
21.08.2024 u 07:03
0

SPREMITE KIŠOBRANE: Upozorenje za ova dva dela Srbije na snazi popodne i uveče

U Srbiji će u sredu, 21. avgusta biti magle po kotlinama i visoravnima jugozapadne i južne Srbije, dok se u toku dana očekuje promenljivo oblačno i nestabilno vreme, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom, češćim posle podne i uveče, saopštio je danas Republički hidrometeorološki zavod.

Pljuskovi će ponegde biti izraženiji i praćeni sugradicom i gradom, kao i jakim i olujnim vetrom, a temperature će se kretati od 15 do 34 stepena.

U Beogradu će biti promenljivo oblačno i nestabilno, pre podne sa dužim sunčanim intervalima, posle podne i uveče s kišom, pljuskovima i grmljavinom, povremeno sa jakim severnim i severozapadnim vetrom, dok će najviša dnevna temperatura biti oko 31 stepen.

NASLOVNE STRANE SUTRAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za sredu, 21. avgust 2024. godine

RHMZ upozorava i da će danas i sutra lokalno biti intenzivniji pljuskovi i grmljavine, praćeni gradom i jakim ili olujnim vetrom pretežno u centralnim i južnim krajevima, dok će sutra biti izolovano i na području Vojvodine.

Biometeorološka prognoza

Kardiovaskularnim bolesnicima i osobama sa respiratornim obolјenjima se savetuje izvesna opreznost usled očekivanog uticaja biometeoroloških prilika. Nervoza, reumatski bolovi i glavobolјa su mogući kod svih osetlјivih osoba. Neophodna je dodatna opreznost u saobraćaju.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter