Izvor: Novosti
21.08.2024 u 12:45
0

U GIMNAZIJI U SANSKOM MOSTU POČINJEN MASAKR : Ubijen direktor škole, profesorka i sekretarica

Jutros se u ranim jutarnjim časovima dogodila pucnjava u prostorijama Gimnazije u Sanskom Mostu.

Ubijen direktor škole i sekretarica

Prema prvim informacijama, u srednjoj školi u Sanskom Mostu ubijene su najmanje dve osobe, a reč je o direktoru škole i sekretarici, prenosi Kliks.

ADVOKAT UBIJEN U SKOPLJU: Jedna osoba je uhapšena
Ovo je ubica koji je pucao

Ubica je zaposlenik Mešovite srednje škole, potvrdila je policija, ali nije zvanično poznato u kakvom stanju je on, odnosno da li je uhapšen, u begu ili mrtav.

Nezvanične informacije govore da je napadač pucao sebi u glavu, te da je u teškom stanju prevezen u bolnicu.

Motiv pucnjave, ubijena i profesorka engleskog

Prema izjavama očevidaca pomoćni radnik M.V. ušao je naoružan u objekat Gimnazije gde je ciljano tražio određene ljude.

Pucao je u direktora Gimnazije Nijaza Halilovića, profesorku engleskog Gordanu Nidžan, i sekretaricu Nisvetu Kljunić.

Iz MUP-a USK su potvrdili da su ubijena tri radnika srednje škole, te da je osumnjičeni nakon toga pokušao presuditi i sebi. Odvezen je u teškom stanju u UKC u Banjaluku.

Motiv su navodno određene nesuglasice koje su ranije postojale jer su ljudi koji su upucani bili deo komisije koja je suspendovala M.V. U toku je uviđaj, a školu su okružile jake policijske snage.

Oglasila se policija

Tri osobe su ubijene, dok je jedna teško ranjena u pucnjavi koja se dogodila u Gimnaziji u Sanskom Mostu, potvrđeno je u MUP-u Unsko-sanskog Kantona.

Adnan Beganović, portparol MUP-a USK, potvrdio je da je ranjena osoba zapravo osumnjičeni napadač, a koji je prevezen na Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjaluku.

„U 10.15 časova, upotrebom oružja od strane muške osobe, ubijena su tri uposlenika škole u Sanskom Mostu. Nakon toga je pokušao sebi presuditi. Zadobio je teške povrede i upućen je u Urgentni centar u Banjaluci“, istakao je Beganović.

On je  rekao da osim tri ubijena radnika, te ranjenog osumnjičenog napadača, niko više nije povređen.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter