Izvor: Alo
21.08.2024 u 17:16
0

POKUŠAO SAM DA GA OŽIVIM: Najgora noćna mora svakog roditelja se obistinila

"Uzeo sam ga u naručje, a otac je sve vreme vikao: 'Filipe, Filipe'", prepričava potresen trener.

U rumunskom Bihoru došlo je do stravične tragedije kada je dečaku pozlilo tokom kupanja u bazenu nakon čega je brzo preminuo.

ZABRANJENE DEJTING APLIKACIJE: Prestanite odmah da ih kortistite

Dečak (8) je izdahnuo na trenerovim rukama i pred očima oca koji ga je sve vreme besomučno dozivao.

„Uzeo sam ga u naručje, a otac je sve vreme vikao: ‘Filipe, Filipe'“, prepričava potresen trener.

Prema rekonstrukciji, dečak je bio na privatnom času plivanja kada se odjednom, dok je bio u bazenu, nečega uplašio. Pozlilo mu je, odmah je izašao iz vode, ali se ubrzo onesvestio.

Otac i trener su pokušali da ga ožive, ali nažalost u tome nisu uspeli. Čak ni spasioci nisu uspeli da ga vrate u život.

„Pokušao sam da ga oživim“, rekao je instruktor koji je po dečakovom stanju shvatio da je sigurno u pitanju neki zdravstveni problem.

Još uvek nije poznato zbog čega je dečaku pozlilo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter