Izvor: Alo
21.08.2024 u 17:59
0

OTAC NE PRESTAJE DA PLAČE: Majka poginule dece došla u Srbiju

Sahrana mališana koji su stradali na pružnom prelazu u mestu Petka kod Lazarevca, održaće se sutra u 13 časova, neutešna porodica uveliko priprema sve za sahranu, a kako saznajemo, njihov otac Milan D. na nogama nosi sav teret otkad je izgubio svoje mezimce.

Kako priča prijatelj porodice stradalih mališana, otac ne prestaje da plače.

HORMONI SU UTICALI NA NJEGA: Advokat ožalošćenih porodica nakon suđenja

– Majka je juče stigla iz Italije. Najmlađa ćerka nije, jer je u bolnici – kaže prijatelj porodice.

Komšinica je ispričala da se svi pripremaju da idu na sahranu.

– Skupljamo snage da uopšte prisustvujemo to, to su sve naša deca, odrasli su u ovom kraju, ne smem ni da zamislim kako je porodici – kaže bliska komšinica ove porodice.

Za dečaka (12) i devojčicu (14) koji su poginuli na pružnom prelazu, komšije su govorile da su divna deca, poslušna i vesela. Svima će, kako kažu, nedostajati, dečija graja, pripreme za školu i vraćanje iz iste.

Pitaju da li je tačno da njihovih drugara više nema

– To su bila deca za primer, divna i puna života, obožavali su da se skupljaju ovde u ulici i igraju. Radovali su se čak i početku školske godine, kako bi videli i ostale drugare koje preko leta ne viđaju često, a sada telefoni non-stop zvone, osnovci zovu i u neverici pitaju da li je tačno da njihovih drugara više nema, tuga, jednostavno velika tuga – dodala je.

Njihov otac, Milan D., koji je inače bio sa njima u kolima u trenutku nesreće, za svoju decu radio je sve kako bi im obezbedio lep život, a sada ih je u trenu oboje izgubio.

– Milan je radio dva posla, pored svog, radio je i privatno, deca su sve imala, bili su mnogo vezani, i svako slobodno vreme koristio je da provede sa njima, još uvek ne možemo da poverujemo da ih nema, kuća je prazna bez dece – potresnim rečima govorila je naša sagovornica.

Inače, u ponedeljak pre nego što je došlo do tragedije u Lazarevcu, otac se sa decom uputio ka Ubu gde su imali u planu da provedu lep dan zajedno u akva parku i uživaju u kupanju. Nažalost, u tome ih je sprečila zla kob kada je taksista Milan L. koji ih je vozio ka Ubu, pokušao da pređe preko pružnog prelaza i bez zaustavljanja voz je naišao na putničko vozilo i smrvio da u potpunosti.

Taksista često prevozio porodicu

Podsećamo, otac Milan D. (38) i njegova deca, dečak (12) i devojčica (14), nalazili su se u vozilu marke „audi“ koje je vozio Milan L. (69), taksista koji je, kako je ispričala njegova rođaka, dugo taksirao na crno i često prevozio ovu porodicu, kada je u njihov automobil udario voz.

Podsetimo, do stravične saobraćajne nesreće došlo je u ponedeljak oko 12:40 sati, kada je vozilo na putnom prelazu u selu Petka kod Lazarevca udario voz. Iako je prelaz bio obeležen svetlosnim i putnim signalima, vozač „audija“ nije zaustavio automobil, već je bez kočenja prošao preko šina. Voz je udario automobil velikom silinom, nosio ga nekoliko stotina metara i potpuno zgužvao.

U nesreći su poginuli brat i sestra koji su sedeli na zadnjem sedištu, kao i vozač, taksista Milan L. Otac dece je zadobio lakše povrede.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter