Izvor: Kurir
21.08.2024 u 19:20
0

ŠTA SAM JA TU ČISTAČICA: Sloba stao u Đanijevu odbranu

Pevač Sloba Radanović izneo je svoje mišljenje o situaciji koja se desila Đaniju, kad mu kolege na slavlju olimpijaca nisu dale priliku da zapeva.

– Ne znam ko nije dozvolio, ali mislim da to ne može da se dešava. Tamo su svi došli sa ispoštuju te momke, svako je zaslužio svojih pet minuta. Đani je veliko ime i nije zaslužuo da ispraća goste. Znamo da on pravi ludačku atmosferu i da zakuca kad je bitno – prokomentarisao je Sloba.

BEN AFLEK SE SASTAO SA BIVŠOM SUPRUGOM: Evo gde je bio i šta je radio dok je Dženifer podnosila zahtev za razvod

Podsetimo, Đani nije uspeo da dođe na red od svojih kolega da nastupa, te je besno izleteo sa proslave Olimpijica, a potom je za Kurir izrazio nezadovoljstvo zbog svega što mu se desilo.

– Sve što sam želeo da kažem o tome napisao sam. Znači, nije fer, šta sam ja trebao… Da u 7 ujutru pevam? Šta sam ja tu, čistačica? A došao sam prvi u 22h. Novak Đoković i ja smo prvi došli, niko nije bio od kolega, dakle prvi sam stigao – rekao je besno Đani.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter