Izvor: glossy
22.08.2024 u 10:03
0

NAJLEPŠA ŽENA NA SVETU PUNI 60: Citati Monike Beluči koji će vam promeniti perspektivu o starenju i prolaznosti

Monika Beluči pravi je primer žene koja stari dostojanstveno i u jednoj ličnosti spaja lepotu spolja i iznutra.

Italijanska glumica Monika Beluči nadaleko je čuvena po svojoj izuzetnoj prirodnoj lepoti i šarmu koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Još u ranoj mladosti proglašena je za jednu od najlepših žena na svetu, a tu titulu zadržala je i do dana današnjeg.

Italijanska gracija u septembru ove godine puni 60, ali kako i sama kaže prolaznost vremena nije nešto što je plaši.

Lepa Monika nedavno je dala intervju u kom se, između ostalog, osvrnula i na temu starenja, a sve to u susret svom 60. rođendanu koji je očekuje 30. septembra.

Na pitanje kako će proslaviti ovaj jubilej, slavna Italijanka odgovorila je da još uvek ne zna. Ipak, jedno je sigurno – u životu Belučijeve slavlje je uvek dobrodošlo.

– Nemam pojma, ali ću svakako rado to proslaviti. Ne samo da sam još uvek ovde, već uživam u godinama u kojima nastavljam da otkrivam mnoge stvari – rekla je ona.

IVAN BOSILJČIĆ DOŽIVEO JEZIVU SAOBRAĆAJKU: Autobus se zaleteo ka provaliji, glumac jedva preživeo

Kako najlepša žena sveta podnosi godine koje prolaze i bore koje sa njima dolaze, otkrila je u nastavku intervjua.

– Rekla bih da protiv vremena ne možete da ratujete, ono je daleko jače od vas. Ne preostaje vam ništa drugo nego da se dogovorite, da potpišete primirje i da se nadate da će vreme pokazati milost. Volela bih da budem referentna tačka za one mlađe od mene, kao što su moji 80-godišnji prijatelji bili i jesu meni – zaključila je Monika.

Na temu prolaznosti fizičke lepote i važnosti onoga što nas krasi iznutra fatalna brineta govorila je više puta, a svaka njena poruka izuzetno je važna za sve žene preko 50. i pogađa pravo u centar.

– Kada imate 50 ili 60 godina, nemate iste potrebe kao kada imate 20 godina. Godine nam daju drugačiju perspektivu – smatra bivša supruga Vensana Kasela.

– Nikada više ne bih želela da imam dvadeset godina. Sada sam mnogo srećnija nego tada, jer u tim godinama tek upoznajemo sebe, pokušavamo da shvatimo ko želimo da budemo, patimo od sumnje u sebe. Sada tačno znam šta mi treba i bez čega mogu da živim – izjavila je ona jednom prilikom.

Prema rečima slavne glumice, starenje je proces koji ne možemo zaustaviti, već je najbolje sa njim se pomiriti i biti zahvalan na svakom novom danu koji nam život pruža.

– Moramo da se pomirimo sa ovim. Ovo moramo smatrati srećom: ako ostarimo, to znači da živimo dug život. Duša raste kada telo vene – mudro je zaključila Belučijeva.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter