Izvor: alo.rs
22.08.2024 u 13:21
0

U SEPTEMBRU SLEDI PREOKRET: Tri znaka će plivati u parama, sreća im se smeši!

Septembar je mesec novih početaka, i naznaka velikih promena koje slede

To je i period promene vremena, kada se opraštamo od leta i ulazimo u jesen. U skladu sa tim ovo je deo godine kada preispitujemo svoje odluke i odnose.

A septembar će za tri horoskopska znaka – Bika, Škorpiju i Vodoliju, doneti posebnu dinamiku i događajie koji će oblikovati naredne mesece.

Bik

Bikovi će osetiti talas kreativnosti tokom septembra, što će ih učiniti optimističnima i spremnima za osvajanje ciljeva. Osim profesionalnih uspeha, očekuju ih i novosti u ljubavnom životu, poput interesantnih poznanstava ili novih varnica sa osobama koje su im već dugo poznate.

Ovaj period donosi mogućnost za svežinu i promene u njihovim životima.

Škorpija

Društveni život i dugoročni ciljevi će biti u centru pažnje za Škorpije tokom septembra. Očekuje ih jačanje prijateljstava i pronalaženje balansa između druženja i ostvarenja važnih ciljeva.

Septembar je mesec novih početaka, i naznaka velikih promena koje slede. To je i period promene vremena, kada se opraštamo od leta i ulazimo u jesen. U skladu sa tim ovo je deo godine kada preispitujemo svoje odluke i odnose.

A septembar će za tri horoskopska znaka – Bika, Škorpiju i Vodoliju, doneti posebnu dinamiku i događajie koji će oblikovati naredne mesece.

Vodolija

Septembar donosi značajne transformacije za Vodolije. Otvaraju se nove mogućnosti u intimnom životu, finansijama i ličnom razvoju. Introspekcija će ih voditi ka mudrijem korišćenju njihovih sposobnosti, što će rezultirati jasnim i važnim životnim promenama.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter