Izvor: 24 sedam
22.08.2024 u 18:35
0

POZNATI NOVAKOVI RIVALI: Cilj je titula

Novak saznao rivala! Đoković kreće u odbranu Njujorka, evo ko mu preti!

Za četiri dana u Njujorku kreće novo izdanje US opena, a titulu brani Novak Đoković, koji je danas sjajno prošao na žrebu.

Novak će u prvom kolu igrati protiv kvalifikanta, dok ga u drugom čeka bolji iz meča Laslo Đere – Jan Lenard Štruf.

Potom bi mogao na Alekseja Popirina, u trećem kolu, dok su u osmini finala potencijalni rivali Amerikanci Ben Šelton i Frensis Tijafo ili osvajač US Opena iz 2020. godine Dominik Tim.

U četvrtfinalu može na Grigora Dimitrova ili Andreja Rubljova, u polufinalu je gotovo izvestan Aleksander Zverev, dok bi u finalu, po svemu sudeći mogao na Janika Sinera, koji se trenutno nalazi u centru doping skandala ili Karlosa Alkaraza.

Velika prašina u svetu tenisa podigla se prethodnih dana zbog Janika Sinera, koji je u kratkom vremenskom roku, dva puta bio pozitivan doping testu.

Uoči početka poslednjeg grend slema u sezoni, fokus je polako pomeren na našto mimo afere, pa su danas svi sa velikom pažnjom čekali na žreb, a Siner se za to vreme spremao za trening.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter