Izvor: BSC Happy
22.08.2024 u 20:53
0

„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: Odlazeća Bajdenova administracija

"Aktuelnosti“ su emisija na Happy televiziji koja se emituje svako jutro od 10.00 i veče od 20.00 časova. Obrađuje mahom političke teme, a od početka specijalne vojne operacije u Ukrajini i rata u Izraelu, bavi se dominantno rusko-ukrajinskim i izraelsko-palestinskim sukobom

U večerašnjoj emisiji aktuelnosti gosti u studiju su:

Miroslav Španović, Pukovnik

Bojan Dimitrijević, Ekonomista

Dragana Mitrović sa Fakulteta političkih nauka

Tema razgovora je Bajdenova odlazeća administracija i politika, osvrćući se na tragične događaje u Gazi i ogromno stradanje palestinskog naroda uključujući i civile, pre svega decu.

Naša gošća Dragana Mitrović kaže da će Bajden osim užasnog rata između Izraela i Palestine ostati upam.en kao predsednik koji je najviše sramotio Ameriku, da će ga građani pamtiti po inflaciji, poskupljenjima i kao predsednika koji je najviše vremena proveo na odmoru, te se pita ko to zapravo upravlja Amerikom, dodajući da iza ove administracije ostaje nešto čega bi se mnogi ljudi širom sveta stideli.

Profesor Bojan Dimitrijević upitan da prokomentariše izjavu naše voditeljke da je ovo administracija koja živi od ratova , rekao je da to nije ništa novo i da je tako još od Ajzenhauera.

I daodao da je Barak Obama nakon dobitka Nobelove nagrade za mir vodio nekih 5-6 ratova. Osvrnuo se na ratove sa Vijetnamom, neselektivna bombardovanja raznih država od strane Amerike, dodajući da je to slika koja prati Ameriku  i da ratovi zapravo hrane vojno američki kompleks.

Pukovnik Miroslav Španović komentarisao je sva ratna žarišta koja je aktivirala Amerika kao i izjavu Donalda Trampa da Amerika više nema municije.

On kaže da je kompletan Zapad ostao bez naoružanja a da je Amerika uspela da produži rat u Ukrajini.

Do sada je bilo da američko i nemačko naoružanje ne sme da ide prema Rusiji, a da su sada sve to promenili samo da bi se produžio rat.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter