Izvor: SPUTNIK
23.08.2024 u 09:22
0

KAMALA HARIS TOKOM GOVORA POSVETILA SAMO JEDAN MINUT UKRAJINI

Potpredsednica SAD Kamala Haris, koja je zvanično prihvatila nominaciju Demokratske stranke da bude njen kandidat na predsedničkim izborima u SAD u novembru, tokom govora na poslednjoj večeri Demokratske nacionalne konvencije u Čikagu, samo jedan minut je pažnju posvetila ukrajinskom konfliktu.

Takođe, Harisova je tri puta pomenula Rusiju tokom svog govora i dva puta ruskog predsednika Vladimira Putina.
Govorila je o svom angažmanu po pitanju ujedinjenja zapadnih saveznika po pitanju podrške Kijevu, a istakla je da će odlučno nastaviti da podržava Kijev.
Takođe je navela i da je bivši američki predsednik Donald Tramp, tokom svog mandata, pretio da će ostaviti NATO na cedilu i da je „bodrio Putina da pokrene specijalnu operaciju“.
Međutim, Tramp nije ostao dužan Harisovoj – kako prenose američki mediji, ubrzo nakon njenog govora u Čikagu oglasio se bivši američki predsednik koji je oštro prokomentarisao njenu izjavu da se „neće povinovati svetskim diktatorima“.
„Nećemo imati nikakvu budućnost sa Kamalom Haris jer će nas ona odvesti u treći svetski rat. Ti svetski diktatori nikada je neće poštovati“, napisao je Tramp na društvenim mrežama.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter