Izvor: Alo
23.08.2024 u 17:17
0

ŠOKANTNO! Cela porodica iz Novog Sada platila životom zbog OVOGA

Ogroman požar u Novom Sadu, izazvao je skuter koji se punio.

Majka Maja S. (23), otac Danijel A. (29) i njihovo četvoro dece starosti od dve, četiri, pet i sedam godina nastradali su u velikom požaru koji je noćas buknuo u njihovoj kući u naselju Salajka u Novom Sadu, a kako je saopšteno iz MUP sumnja se da je požar izazvao skuter koji je bio priključen na elektromrežu.

MISLILA SAM DA SE OVAKVE STVARI DEŠAVAJU SAMO U FILMU: Jezivo svedočenje majke ranjenog dečaka u Ribnikaru!

Pokojni supružnici su na svojim društvenim mrežama ranije objavili i fotografiju tog skutera, koji je celu porodicu, ispostaviće se, odveo u smrt.

Prema rečima komšija, Maja i Danijel sa porodicom su živeli mirno i skromno, a bavili su se skupljanjem sekundarnih sirovina.

– Moguće je da su na taj način nabavili taj prokleti električni skuter. Ostavili su punjač uključen u struju tokom noći, da se napuni i eto šta se desilo. Instalacije u kući su inače bile jako loše, možda je i taj punjač bio loš… Sad je sve to nije ni važno, kad su životi ugašeni – ispričao je jedan od uznemirenih komšija ove porodice iz naselja Salajka.

Pored nastradale porodice, kako su komšije ranije objasnile, živeo je i Majin otac koji je zajedno sa sinim, a Majinim bratom, pokušao macolom da sruši zid koji ih je delio, međutim nije uspeo da spase svoje unučiće, ćerku i zeta.

– Oni su vrištali i zapomagali, a nesrećni čovek je udarao iz sve snage pokušavaju da sruši zid i izbavi ih iz plamena. U jednom trenutku ništa se više nije čulo, nijedan glas i tad je znao da je sve gotovo, da su svi mrtvi. Strašno je to što se desilo, nezapamćena tragedija – ispričale su potresene komšije.

Kako se saznaje, u sapasavanju je učestvovao i ujak dečice koji ima samo 18 godina i trebalo je da slavi punoletstvo, ali je tragedija prekinula sreću.

Tela nastradalih preneta su u Centar za sudsku medicinu, radi obdukcije, a pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova intenzivno rade na utvrđivanju svih okolnosti ovog tragičnog događaja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter