Izvor: Kurir
23.08.2024 u 17:49
0

OTAC DEČAKA UBICE OSTAJE IZA REŠETAKA: Optužen da je izvršio krivično delo

Vladimiru Kecmanoviću, ocu dečaka-ubice koji je u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru u Beogradu ubio devet svojih drugara i čuvara škole, a još petoro njih ranio, Viši sud u Beogradu produžio je pritvor za još 60 dana.

– Pritvor je Kecmanoviću produžen zbog okolnosti koje ukazuju na to da će, u slučaju boravka na slobodi, u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, kao i s obzirom na to da se osnovano sumnja da je izvršio krivično delo za koje je propisana kazna zatvora preko deset godina, a način izvršenja i težina posledica krivičnog dela doveli su do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka – saopšteno je iz ovog suda.

ŠOKANTNO! Cela porodica iz Novog Sada platila životom zbog OVOGA

Podsetimo, otac dečaka ubice, Vladimir Kecmanović, optužen je da je izvršio krivično delo – teško delo protiv opšte sigurnosti, s obzirom na to da je dete od 13 godina, koliko je imao u vreme izvršenja zločina, vodio u streljanu i učio da puca, kao i da nije adekvatno čuvao oružje koje je posedovao u kući. Optuženi Kecmanović nalazi se u prtivoru od 3. maja prošle godine, kada je uhapšen.

Miljana Kecmanović, optužena je za nedozvoljeno držanje, nošenje i promet oružja, pošto je njen DNK pronađen na jednoj čauri u učionici, kao i na gumici za kosu kojom je bila vezana flaša u kojoj je njen sin napravio molotovljev koktel.

Roditelji dečaka ubice, podsetimo, iznoseći odbranu negirali su krivicu. Sve prisutne u sudnici, prema informacijama Kurira, šokirali su izjavama koje su davali.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter