Izvor: KURIR
24.08.2024 u 07:27
0

OTAC POKUŠAO DA SPASI ČETVORO DECE: U Novom Sadu porodica stradala u požaru, a slična tragedija bila i u Novom Pazaru

Veliki požari predstavljaju sve veću opasnost u domaćinstvima, a crni bilans stradalih je, nažalost, sve veći. Naime, tragedija koja je zavila Novi Sad u crno, potresla je celu Srbiju, s obzirom na to da je život izgubila cela šestočlana porodica, među kojima je četvoro mališana.

Nažalost, ovo nije jedina velika tragedija, građani još pamte nesreću u mesecu martu prošle godine u Novom Pazaru kada se ugušilo četvoro dece.

– Šestomesečna beba, blizanci stari tri godine i petogodišnji dečak, najpre su se ugušili ugljen-monoksidom, a potom je tela zahvatila i vatra – podseća izvor i dodaje:

– Porodica je spavala kad je stan buknuo. Pretpostavlja se da je vatru izazvala peć, koja se zapalila pošto se na njoj sušio veš. Deca su spavala u jednoj sobi, a roditelji u drugoj. Otac je pokušao da spase sinove, ali nije uspeo.

On je, iako je i sam bio ozbiljno povređen, uspeo je da se oporavi ali je ostao bez četvoro svojih mališana.

Godinu dana nakon stravičnog požara u Pazaru, nova slična tragedija potresla je Novosađane.

NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA U MLADENOVCU: Srbija grca u suzama

– U noći između četvrtka i petka, cela šestočlana porodica izgubila je život u požaru, otac žene koja je stradala pokušao je da ih spase, ali nije uspeo, u dimu su se svi ugušili. Još uvek se čeka šta će istraga pokazati, ali pretpostavlja se da je požara izazvao skuter koji je bio priključen na elektromrežu. Majin otac je pokušao da sruši zid macolom, oni su vrištali i zapomagali a nesrećni čovek je udarao iz sve snage, u jednom trenutku ništa se više nije čulo, nijedan glas i tad je znao da je sve gotovo, da su svi mrtvi – rekao je naš izvor.

Na društvenim mrežama, porodica i prijatelji uveliko se opraštaju od šestočlane porodice koji su život izgubili tragično, usled požara koji je izbio dok su svi zajedno spavali u jednoj prostoriji.

– Počivajte u miru moji anđeli, volim vas do neba – pisalo je kratko u jednoj objavi zajedničke fotografije cele porodice, a ispod su se nizali komentari sa izjavama saučešća i rečima utehe.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter