Izvor: GLOSSY
24.08.2024 u 08:49
0

GEORGINA DOŽIVELA NEVIĐENU TRANSFORMACIJU: Ronaldova supruga sve zaprepastila izgledom, nikada je ne biste prepozna

Nakon što su se pojavile spekulacije da je ušla u brak sa Ronaldom posle mnogo godina usledila je fotografija koja je sve zaprepastila

O vezi čuvenog fudbalera Kristijana Ronalda i Georgine Rodrigez često se piše u stranim medijima. Ovaj par izaziva veliku pažnju gde god da se pojavi, a nedavno su svi pisali o mogućnosti da je nakon mnogo godina zajedničkog života fudbaler stao na ludi kamen.

Naime, on je objavio video u kojem je Georginu nazvao svojom ženom, što smo do sada retko kada od njega imali prilike da čujemo. To je podgrejalo sumnje da su se možda u tajnosti venčali.

Potvrdu ove informacije zvanično mediji nisu dobili, pa je sve ostalo na nivou spekulacija

Ipak, Georgina ne miruje. Ona je na svom Instagram profilu nedavno objavila fotografiju na kojoj gotovo da uopšte ne liči na sebe. S dugom plavom kosom mnoge je podsetila na Biojonse.

Ipak, kada se pogleda opis fotografije jasno je da je u pitanju promo kampanja za njenu seriju „Ja sam Georgina“ koja se snima u saradnji sa Netfliksom.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Bijonse je svoju tamnu kosu po kojoj je godinama prepoznatljiva ofarbala potpuno u plavo, a mnogi se nadaju da je zapravo u pitanju samo perika, jer joj tamnija kosa savršeno pristaje.

SVE BIH OPET PONOVO: Pevačica prolazila kroz pakao tokom borbe za potomstvo

Da podsetimo, Netfliksov projekat „Zovem se Georgina“ je televizijska serija koja se fokusira na život fudbalerove supruge.

Serija je premijerno prikazana 27. januara 2022. na Netfliksu. Druga sezona izašla je u aprilu 2023, a izvesno je da ćemo uskoro uživati i u trećem delu iako se još uvek ne zna tačan datum kad bi serija mogla da ugleda svetlost dana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter