Izvor: GLOSSY
24.08.2024 u 14:41
0

IME JE SPOJ TRADICIONALNOG I NEOBIČNOG: Upoznajte sina Džastina i Hejli Biber, najiščekivanije dete poznatih

Manekenka Hejli Biber i pop senzacija Džastin Biber od juče su mama i tata, a pevač je podelio ljupku fotografiju svoje supruge i bebe.

Popularni pevač Džastin Biber (30) objavio je na Instagramu da je postao otac!

Njegova supruga i poznata manekenka Hejli Biber porodila se u petak, 23. avgusta, i donela na svet njhovo prvo dete, a paru se pridružio jedan dečak.

Pevač je na pomenutoj društvenoj mreži objavio fotografiju stopala svog sina pored mamine ruke, saopštivši tako da je postao tata, a u opisu je otkrio ime mališana.

 Dobro došao kući. Džek Bluz Biber – napisao je srećni Džastin.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

Džek je ime koje se često daje u Americi i smatra se varijantom imena Džon, što znači „Bog je milostiv“, kao i verzijom imena Džejkob. Ima keltske korene i uglavnom važi za tradicionalno, dok je Bluz nešto neobičniji deo imena sina Džastina i Hejli Biber jer je par verovatno bio inspirisan istoimenim žanrom muzike.

Biberovi su dobili mnogo čestitki od fanova i svojih poznatih prijatelja, a oni su tek u maju ove godine saopštili da čekaju dete.

ALEN DELON ĆE BITI SAHRANJEN DANAS: U najstrožijoj privatnosti i na svom imanju

Već godinama se spekuliše da je Hejli u drugom stanju gotovo svaki put kada izađe iz kuće, a ona je u nekoliko navrata morala da se oglašava i moli ljude da ne vrše pritisak na supruga i nju i ne analiziraju njeno telo.

Tako je nakon jednog izlaska na crveni tepih posle kog se pričalo da je trudna poručila:

– Imam na jajniku cistu veličine jabuke. Nemam endometriozu niti sindrom policističnih jajnika već cistu na jajniku koju sam imala već nekoliko puta i nikad nije bilo zabavno – poručila je Hejli.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter