Izvor: Kurir
24.08.2024 u 15:24
0

PLANIRAO DA JE OŽENI ALI JE URADIO OVO: Monstrum joj odsekao jezik da ne može da vrišti

Zalija Šamigulova iz Rusije brutalno je ubijena tokom letovanja na Mauricijusu!

Šamigulova, koja je imala 29 godina, poslednji put je viđena živa 17. avgusta blizu svog apartmana. Kamera je zabeležila trenutak kad je devojka obučena u belo-plavu haljinu ušla u terenac neposredno pre nego što je nekoliko puta izbodena.

PREOKRET U SLUČAJU POTONUĆA JAHTE NA SICILIJI: Posada napravila kobnu grešku

Obdukcijom je utvrđeno da su turistkinji odsečeni jezik i prerezano grlo i da je imala višestruke ubodne rane na grudima. Nestanak je istog dana prijavila njena saputnica dok je Šamigulova nakon kraće istrage pronađena gola u plitkom grobu u La Mari.

Telegram kanal SHOT navodi da je IT inženjer sa Mauricijusa uhapšen zbog sumnje da je ubio Šamigulovu i da je na saslušanju priznao zločin. Detektivi još traže delove tela koji nedostaju i veruju da je ubica nameravao da se vrati da raskomada ostatke.

 

Zalija je upoznala osumnjičenog preko aplikacije za upoznavanje Tinder.

Mediji sa Mauricijusa navode da je osumnjičeni na saslušanju rekao da je planirao da oženi Zaliju i da je poludeo kad je saznao za navodno neverstvo svoje devojke.

Šamigulova, koja je radila kao univerzitetski profesor u Čeljabinsku, bila je nosilac baklje uoči Zimskih olimpijskih igara u Sočiju 2014. godine.

Trebalo je se vrati u Rusiju 1. septembra.

Državljanka Rusije Lusija Lazarenko, podsetimo, nedavno je brutalno ubijena u peruanskom gradu Tarapotu!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter