Izvor: Kurir
25.08.2024 u 07:49
0

VOZILO NAKON SUDARA U KOMADIMA: Užas u Stablini

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila u Stablini, stradala je porodica iz Vinkovaca.

U nesreći su učestvovala dva putnička automobila, a jedan je završio ispod puta na krovu kuće.

TAST LOPATOM UMLATIO ZETA: Slučaj porodičnog nasilja šokirao BiH

U tom su automobilu, prema neslužbenim informacijama, bili muškarac, žena i dete. Muškarac i dete prebačeni su helikopterom u bolnicu u Splitu, a žena je vozilom pločanske Hitne pomoći odvezena također u splitsku bolnicu.

Iz dežurstva PU dubrovačko-neretvanske potvrdili su da je dojava o saobraćajnoj nesreće primljena u 10.14 sati, kad se nesreća i dogodila. Učestvovala su dva vozila, jedno dubrovačkih, a drugo vinkovačkih registarskih oznaka.

„Vozilo vinkovačkih tablica je nakon sudara završilo ispod puta, na dubini oko pet metara i zapalilo se. Tri osobe iz tog vozila, kao i jedna osoba iz vozila dubrovačkih registarskih oznaka prevezene su u KBC Split. Put je za saobraćaj u potpunosti otvoren u 11.30 sati“, saopštili su iz policije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter