Izvor: Alo
25.08.2024 u 08:08
0

BIO JE OKRUŽEN DEVOJKAMA: Ovaj detalj sigurno niste znali, pevač progovorio o svemu

Ovaj podatak iznenadio je mnoge

Miroslav Ilić se jednom prilikom prisetio svog školovanja i vremena kada je upoznao suprugu Gordanu.

POP DIVA NAPRAVILA SPEKTAKL U SOMBORU: Publika u transu!

U razgovoru za medije, Miroslav je otkrio zanimljiv detalj da je s njom u razred išao i Borisav Bora Đorđević, poznatiji kao Bora Čorba.

Miroslav se govoreći o tome kako se obreo u muzici, prisetio i činjenice da se veoma mlad oženio:

– Mlad sam se oženio, imao sam 21 godinu, a žena 19. Inače, moja supruga je bila školska drugarica Bore Đorđevića, u istom razredu su bili. Ja sam dve godine stariji od njih. Boru pamtim iz gimnazijskih dana. Pamtim Boru sa velikog odmora iz velikog dvorišta čačanske gimnazije. Bora i oko njega jedno deset, petnaest curica. Gledali su njega i kao muškarca, ali ga je većina doživljavala kao starijeg brata. Bora je bio tako pitom, a i zgodan – prisetio se Miroslav gimnazijskih dana tokom kojih je započeo vezu sa suprugom Gordanom, a kojom je kasnije dobio ćerku Mariju i sina Marka.

Bora Đorđević priključen na respirator!

Bora Đorđević priključen je na kiseonik nakon što mu se zdravstveno stanje znatno pogoršalo.

Njegov menadžer se sada oglasio i otkrio u kakvom je stanju Bora.

– Bora je trenutno na respiratoru zbog komplikacija uzrokovanih hronično opstruktivnom bolešću pluća. Juče je bio na kiseoniku, a danas je priključen na respirator. Nadamo se boljim vestima u narednom periodu – rekao je Bane.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter