Izvor: 24 sedam
25.08.2024 u 14:50
0

PAS UJEO DETE NA LIDU: Ljudi su opominjali vlasnika a on se svađao

On je bio pušten sve vreme boravka na "Lidu". Trčao je celom plažom, preskakao peškire i ljude.

U petak je na plaži „Lido“ u Zemunu došlo do incidenta, kada je vlasnički pas rase belgijski ovčar napao devojčicu (5) i naneo joj povrede po telu.

Kako je ispričala majka devojčice za u pitanju je vlasnički pas koji je iz čista mira prišao detetu, a nije bio na povocu.

Majka devojčice kaže da je do incidenta došlo u petak oko 14 sati. Na plaži „Lido“ bila je sa ćerkicom (5) i sinom (8). Deca su se kupala na plaži i igrala, a onda je na plažu stigao i belgijski ovčar (malinoa) bez povoca, koji se u tom trenutku igrao sa manjim psom.

„Odjednom, pas je prišao mojoj ćerki iz čista mira i ugrizao je za desnu natkolenicu sa prednje i zadnje strane desne noge. On je bio pušten sve vreme boravka na „Lidu“. Trčao je celom plažom, preskakao peškire i ljude. Dosta ludi je negodovalo i opominjalo vlasnika psa, ali on nije reagovao već se svađao sa drugim ljudima. Čak ga je opomenuo i spasilac na plaži, ali vlasnik psa ga nije poslušao“, ispričala uznemirena majka.

Kako dalje objašnjava, vlasnik psa imao je oko 40-45 godina, a naša sagovornica tvrdi da joj je delovao kao da je pod dejstvom alkohola ili opijata.

„S obzirom na to da je moje dete napao pas, odmah smo se spakovali i krenuli kod lekara. Nakon silaska sa mosta sreli smo tog vlasnika psa i njegovog oca koji nam se izvinjavao i ponudio nam prevoz. Nakon ujeda psa neko je pozvao i policiju, pretpostavljam spasilac, a ja sam odvela dete na previjanje“, nastavlja majka.

Devojčica je pregledana na Institutu za majku i dete.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter