Izvor: blic
26.08.2024 u 13:26
0

UHVAĆENO ČAK 50 PIJANIH I DROGIRANIH VOZAČA: Za volanom pod dejstvom kokaina marihuane i amfetamina

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u kontroli tokom vikenda, isključili su iz saobraćaja 50 vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola i tri pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

– Policija u Nišu zadržala je vozače „seata“ (30), „audija“ (32) i „renoa“ (36) koji su upravljali automobilima sa 1,42, 1,39 i 1,34 promila alkohola u organizmu i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave. Takođe, saobraćajna patrola u ovom gradu isključila je i zadržala osamnaestogodišnjeg vozača „sitroena“ koji je bio pozitivan na kokain, marihuanu i amfetamin, kao i vozače „tojote“ (50) i „folksvagena“ (23) koji su vozili pod dejstvom metadona, odnosno benzodiazepina, pa će i protiv njih će biti podnete prekršajne prijave saopštila je niška policija.

U dane vikenda saobraćajna policija je na području Niša otkrila ukupno 433 saobraćajna prekršaja.

Apelujemo na vozače da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola i dosledno poštuju saobraćajne propise, jer na taj način čuvaju svoj i živote drugih učesnika u saobraćaju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter