Izvor: 24 sedam
26.08.2024 u 14:13
0

I DALJE BUKTI POŽAR NA TARI: Obustavljen saobraćaj na deonici Perućac-Mitrovac (VIDEO)

Posao vatrogascima otežava veoma nepristupačan teren na kom je izbila vatrena stihija

Usled velikog šumskog požara koji već danima bukti u Nacionalnom parku Tara u reonu gde se nalazi vidikovac Banjska Stena, zbog potencijalne opasnosti za građane i posetioce put Perućac-Mitrovac je zatvoren za saobraćaj.

Posao vatrogascima otežava veoma nepristupačan teren na kom je izbila vatrena stihija, koja je zahvatila veliku površinu.

– Banjska stena gori već nekoliko dana, požar je pod kontrolom, ali je teren jako nepristupačan, na samoj je litici. Kada izgori površinski sloj, vrelo kamenje se oslobađa i može doći do odrona, koji može doći do puta. Put je zatvoren iz preventivnih razloga – potvrđeno je u NP Tara.

Iz Policijske stanice Bajina Bašta takođe su obavestili građane da je put Perućac-Mitrovac zatvoren za saobraćaj, zbog požara u reonu Banjske stene.

Zabrana saobraćaja važi za deonicu od raskrsnice za skretanje za Mitrovac do raskrsnice na Mitrovcu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter