Izvor: GLOSSY
26.08.2024 u 16:08
0

BILA JE I OSTALA PRELEPA: Saznajte kako izgleda prva supruga Nebojše Glogovca

Nebojša Glogovac i dalje je među najvećim velikanima srpske glume, a iza njega je ostala porodica, koja nikada nije tražila medijsku pažnju.

Prošlo je više od 6 godina od smrti sjajnog umetnika Nebojše Glogovca, koji decenijama važi za jednog od najvećih velikana domaćeg glumišta i čoveka koji je s medijima pričao malo, ali svaki put je rekao nešto vredno.

Koji god njegov film i uloga da se pomenu — Munje, Ubistvo s predumišljajem, Bure baruta, Nebeska udica, Kad porastem biću Kengur, Klopka, Hadersfild, Ustav Republike Hrvatske — svuda je bio maestralan.Glumac je preminuo nakon teške borbe s bolešću, a u trenutku smrti bio je oženjen novinarkom Milicom, s kojom je dobio ćerkicu Sunčicu. Ipak, slavni Glogi imao je, kao što je dobro poznato, brak i ranije, u kom je dobio dva sina, Gavrila i Miloša, s prvom suprugom Minom.Kao što je Glogovac bio umetnik, tako jeste i njegova prva supruga Mina, s tim što je ona svoj talenat pretočila u posao u drugoj sferi, odnosno, akademskom slikarstvu.

Par se venčao 1996. godine, kada je Nebojša počinjao svoju profesionalnu karijeru.

Nedugo posle toga, Nebojša i Mina su dobili svoje prvo dete — sina Gavrila. On je rođen 1999. godine,  dok je mlađi sin Miloš rođen 2001.  godine. Za razliku od brata njega smo imali prilike da viđamo u medijima, čak je jedno vreme vodio emsiju „Kuvanje gruvanje“, i to sa svega 15 godina.

Na venčanju je Mini i Nebojši kumovao njegov kolega i prijatelj Vojin Ćetković.

Mnogi do sada nisu imali priliku da vide Minu u javnosti, naročito nakon razvoda, ali reč o je o talentovanoj umetnici, koja je i bila i ostala prelepa, a koliko je bila lepa u mladosti govore i stare njene fotografije s Nebojšom.

 

U medijima se godima spekulisalo zbog čega je došlo do kraha ljubavi slikarke i glumca, a ono što je sigurno jeste da su i nakon rastanka ostali u dobrim odnosima.

PEVAČICA POKAZALA LICE BEZ ŠMINKE: Kako vi komentarišete ovu njenu objavu (VIDEO)

 Njegov razvod od Mine nema nikakve veze sa Milicom. Njih dvoje su u braku bili 18 godina, i jednostavno više nije išlo, nije funkcionisalo onako kako treba. On se pritom dugo lomio da li da uopšte donese takvu odluku, međutim, onda su se na kraju oboje složili u toj odluci da je najbolje da se raziđu, a onda se njemu i Milici desila Sunčica ― rekao je pre nekoliko godina izvor.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter