Izvor: 24sedam
27.08.2024 u 08:00
0

NOVAK NEĆE IGRATI U BEOGRADU: Saopštio je loše vesti i razočarao navijače

Najbolji u istoriji ima druge planove

Novak Đoković neće igrati na turniru u Beogradu koji će se održati krajem tekuće sezone. Najbolji teniser u istoriji ovu vest saopštio je medijima nakon trijumfa u 1. kolu US opena.

– Nažalost, ove godine neću igrati na tom turniru, ali želim sav uspeh organizatorima, Nadam se da će ostali srpski teniseri igrati, da će biti neko zvučnije ime. Nezgodna je nedelja, pred Masters u Torinu, pred kraj je sezone. Mnogi završavaju sezonu posle Bersija… Videćemo šta će biti, siguran sam da će sigurno biti uspešno – rekao je Đoković.

On je zatim istakao da mu je drago što se turnir vratio u Beograd, a pohvalio je i direktora turnira, svog brat Đorđa.

– To je Đoletov projekat, on je od početka do kraja uradio sa svojim timom. Drago mi je jer on i njegov tim rade dobar posao, znaju kako da organizuju dobar turnir. Ove godine se pružila prilika da se uzme licenca na dve godine. Ta licenca ne pripada nama, nego turniru u Sankt Petersburgu i onda zbog situacije u Rusiji, dosta je putovao taj turnir. Drago mi je da imamo dve godine garantovane – rekao je Novak i podvukao:

Beograd se pokazao kao grad koji ima tenisku kulturu, imali smo odlične tu Nažalost, ove godine neću igrati na tom turniru, ali želim sav uspeh organizatorima, Nadam se da će ostali srpski teniseri igrati, da će biti neko zvučnije ime. Nezgodna je nedelja, pred Masters u Torinu, pred kraj je sezone. Mnogi završavaju sezonu posle Bersija… Videćemo šta će biti, siguran sam da će sigurno biti uspeh.

Podsetimo, turnir koji se nekada održavao u Hihonu od ove godine održavaće se u srpskoj prestonici od 3. do 9. novembra.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter