Izvor: 24sedam
27.08.2024 u 08:45
0

MARAJA KERI IZGUBILA MAJKU I SESTRU U ISTOM DANU: Pevačica saopštila detalje porodične tragedije

Srce mi je slomljeno...

Majka i sestra poznate pevačice Maraje Keri, Patriša i Alison, umrle su istog dana tokom vikenda.

– Srce mi je slomljeno jer sam prošlog vikenda izgubila majku. Nažalost, moja sestra je istog dana izgubila život – izjavila je Keri u ponedeljak, ne navodeći uzroke smrti svoje majke i sestre, a prenosi Bi-Bi-Si.

Majka Maraje Keri, Patriša (87), bila je bivša operska pevačica irsko-američkog porekla. U memoarima iz 2020. godine, „The Meaning of Mariah Carey“, Maraja Keri je napisala da je imala komplikovan odnos sa majkom, ali je više puta izjavljivala da je uvek zahvaljivala majci što ju je okrenula muzici.

U svojim memoarima Maraja Keri takođe je napisala da se udaljila od sestre i brata Morgana, navodeći da je za nju „emocionalno i fizički sigurnije da sa njima nema nikakav kontakt“.

Sestra Alison tužila je pevačicu nakon objavljivanja memora, tražeći 1,2 miliona dolara, jer joj je, kako je navela, nanela „emotivni bol“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter