Izvor: Kurir
27.08.2024 u 13:49
0

KAKAV SREĆNIK: Dobitnik iz Hrvatske osvojio je 1,4 miliona evra

Odigrao je tiket onlajn, otkrio cake i način igranja

Neko u Hrvatskoj bogatiji je za više od milon evra! Hrvatska lutrija javlja kako je na Euro džekpotu (Eurojackpotu) jedan Hrvat osvojio veliki dobitak, a on je podelio i svoju „taktiku“ kod izbora brojeva.

„Veliki dobitak od čak 1.385.868,00 evra u 65. kolu Euro džekpota, ostvario je igrač s interneta“, stoji u saopšenju Hrvatske Lutrije.

U DALMACIJI UDARI MUNJA UZROKOVALI VIŠE POŽARA: Vatra se na Perunu razbuktala

Igrač je za njih otkrio i svoje navike i način igranja.

„Igram samo Euro džekpot, i to sistem 12+2. Imam svoju strategiju biranja brojeva koja se sastoji od mojih brojeva koje kombinujem sa neizvučenim brojevima u poslednjih nekoliko kola„, objasnio je srećni dobitnik.

Takva strategija pokazala se uspešnom za njega koji je na taj način osvojio dobitak 5+1, ali i 35 dobitaka 4+1, 210 dobitaka 3+1 te 350 dobitaka 2+1.

Kada je proverio rezultate izvlačenja u početku je bio u šoku.

„Stvarno nisam mogao verovati. Proveravao sam više puta vidim li dobro, da su ipak moji brojevi izvučeni. Kad sam se uverio da je moj listić dobitan ipak sam brzo postao opušten. Seo sam, napravio kafu i jednostavno uživao u tom trenutku razmišljajući o milion stvari koje bih mogao napraviti s dobitkom„, ispričao je dobro raspoloženi dobitnik.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter