Izvor: 24sedam
27.08.2024 u 14:56
0

ALEK BOLDVIN PRATIO MEČ ĐOKOVIĆA: Glumac na US openu sa suprugom, sve oči bile uprte u njih

Posle brojnih sudskih dešavanja, sada su predahnuli na sportskom događaju

Novak Đoković trijumfovao je na US openu pobedom nad Raduom Albotom sa 3:0, a ovaj meč prato je slavni holivudski glumac Alek Boldvin.

NOVAK OBORIO REKORD US OPENA: Ponovo piše istoriju

On je u društvu supruge Hilarije stigao na teniski meč, elegantno obučen – u odelu i s kravatom, dok je ona za ovaj sportski događaj obukla zelenu majicu s dekolteom te dugačku suknju s crno-belim prugama. Hilarija je upotpunila sve elegantnim cipelama sa visokim potpeticama i nakitom

Njihov provod na velikom sportskom događaju došao je nakon brojnih suđenja Boldvinu za ubistvo snimateljke Haline Hačins na setu tokom snimanja filma „Rust“.

Podsetimo, u julu je poznati glumac oslobođen od optužbi za ubistvo iz nehata snimateljke. Zbog ubistva iz nehata pretilo mu je do 18 meseci zatvora. Glumac se izjasnio da nije kriv te je rekao da nije znao da je u pištolju pravi metak. Kada ga je sutkinja proglasila nevinim, glumac se rasplakao, a u zagrljaj mu je potrčala njegova supruga, koja je zaplakala s njim.

Tada se oglasio na Instagramu.

– Previše je ljudi koji su me podržali da bih im sad svima zahvalio. Za sve vas, nikada nećete znati koliko cenim vašu ljubaznost prema mojoj porodici – poručio je Alek u objavi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter