Izvor: Kurir
27.08.2024 u 16:06
0

GLASOVI SU MI REKLI DA MORAM DA UBIJEM DETE: Ovako se pravdao Rus Aleksandar koji je bacio ženu i bebu sa 16. sprata

Zbog opsesivnih misli nisam spavao celu noć. I ujutru sam čuo glasove koji su govorili da mi je žena demon, a dete sotonin sin, da ih treba ubiti.

Ovo je Aleksandar Lipatov, koji je bacio suprugu i bebu kroz prozor sa 16. sparata stana u Moskvi u nedelju 26. avgusta, rekao na ispitivanju nakon što se probudio iz kome u bolnici.

ZAHAROVA: „Makron nastavlja da demonstrira pravo lice svoje zemlje“

Kako se navodi na Telegramu, u telu Lipatova nisu pronađeni alkohol ni droga. Testovi su pokazali samo tragove antidepresiva. U telu njegove supruge takođe nije bilo sličnih supstanci, samo su nađeni tragovi hormonskih lekova posle porođaja.

„Kao razlog za svoje ponašanje Aleksandar Lipatov je naveo nedostatak sna i prezaposlenost u banci, gde rukovodi velikim timom. Bio je mnogo angažovan na novom projektu“, objavljeno je na Telegramu.

 

Prema informacijama kanala MASH, dan pre tragedije, Aleksandar Lipatov je umislio da ga neko prati. Zbog opsesivnih misli nije spavao celu noć.

„I ujutru sam čuo glasove koji su govorili da mi je žena demon, a dete sotonin sin, da ih treba ubiti“, rekao je.

Lekari su dijagnostikovali akutni psihotični poremećaj sa znacima šizofrenije, praćen poremećenim kognitivnim funkcijama. Psihički problemi Lipatova počeli su pre pet godina u Barnaulu, gde je, kako se navodi, bio u lokalnoj mentalnoj bolnici.

Aleksandar (39) i Milena Lipatov (36) su prema navodima lokalnih medija bili u braku oko tri godine i doselili su se upravo iz Barnaula. Lipatov je bio zaposlen u Centralnoj banci Rusije. Dečak, kojeg je bacio sa 16. sprata, rođen je prošle godine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter