Izvor: Alo
27.08.2024 u 18:03
0

VI STE MARIONETA KOJA IZDAJE SVOJ NAROD: Francuska namamila Durova u zamku!

Kim Dotkom o hapšenju osnivača Telegrama

Osnivač servisa za razmenu fajlova Megaaploud (Megaupload) Kim Dotkom smatra da je Francuska, po diktatu Sjedinjenih Država namamila Durova u zamku, dajući mu državljanstvo.

PREMINUO ČUVENI GANGSTER PORODICE BONANO: Odlazak Frenka Kope, mafijaša

Finsko-nemački tehnološki biznismen Kim Dotkom i osnivač Megaaplouda i Mege Kim Šmic, poznat i kao Kim Dotkom, nazvao je francuskog predsednika Emanuela Makrona lažovom i prevarantom, odgovarajući na njegovu izjavu da hapšenje osnivača Telegrama Pavela Durova nema nikakve veze sa politikom.
Kim Dotkom smatra da je Francuska, po diktatu Sjedinjenih Država namamila Durova u zamku, dajući mu državljanstvo.

„Čitavu ovu operaciju kontrolišu i koordiniraju vaši gospodari u SAD… Vi ste marioneta, koja izdaje svoj narod i narod EU“, napisao je Dotkom na Iksu.

Biznismen je ukazao da je priroda optužbi protiv Pavela to odala.

„Samo bi Bajdenovo sumanuto Ministarstvo pravde smislilo tako prljavu zloupotrebu zakona protiv uglednog tehnološkog inovatora i preduzetnika. Vi samo sledite naređenja. Vlada SAD objavila je rat onim delovima interneta koji nisu pod njenom kontrolom“, naveo je Dotkom.

Osnivač servisa za razmenu fajlova Megaaploud (Megaupload) ukazao da sve što nije podložno američkoj mreži masovnog nadzora duboke države, poput njenih velikih tehnoloških talaca iz Silicijumske doline, mora biti asimilirano ili uništeno.

„Megaaploud je bio početak, zatim TikTok, sada Telegram i znamo ko je sledeći. Vlada SAD manipuliše zapadnim medijima i platformama koje su kreirali korisnici kako bi kontrolisala naraciju u nastojanju da ispere mozak masama“, naveo je biznismen.

Prema njegovom mišljenju, samo uz masovnu propagandu američka vlada bi mogla da izvede svoj proksi rat protiv Rusije u Ukrajini i predstavi Kinu kao superzlikovca.

„Sve u nastojanju da zaustavi ekspanziju BRIKS-a, sposobnog i moćnog multipolarnog tima koji slama Zapad“, naglasio je Dotkom.

U svemu ovome, prema mišljenju biznismena, Telegram je bio glavni izvor istine o tome šta se zaista dešava u Ukrajini, razotkrivajući zlo lice američkog rata protiv Rusije.

Dotkom je ukazao da ne treba kriviti Durova što je propala zavera Zapada.

„Multipolarni poredak pobeđuje. Američka imperija je osuđena na propast. Udružili ste se sa bankrotiranim budalama umesto sa sofisticiranim šahistima. Mora da ste shvatili do sada“, poručio je Dotkom Makronu, ističući:

„Okrenuli ste se protiv sopstvenog naroda. Svoju državu stavljate kao ulog na neuspešan i bankrotiran sistem sa rokom trajanja koji je odavno istekao. Izgubili ste igru. Zloupotrebili ste svoju moć. Tako ćete ostati upamćeni kada se ova kula od karata sruši na vas, vaše lutke i vaše kriminalne lutkare. To je vaša sudbina.“

Dotkom je naglasio da Makron treba da se stidi, a ako se makar malo kaje – treba da Durova oslobodi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter