Izvor: Kurir
27.08.2024 u 20:44
0

ULOGA POLJOPRIVREDNIKA MU SE DOPALA: Luka Dončić u izdanju kakvom ga ranije niste videli

Slovenac kao poljoprivrednik

Košarkaš Dalasa Luka Dončić nedavno je bio deo spektakularne utakmice u Ljubljani kojom se od karijere oprostio legendarni Goran Dragić. Sjajno se Dončić proveo, a iskoristio je i priliku da se ponovo našali sa dobrim drugom Nikolom Jokićem, a ovog utorka se oprobao u novom zanimanju.

DANILOVIĆ NE ŽELI DA MENJA STATUS SAVEZA: Ovo su svi detalji sednice UO KSS

Naime, Luka je uživao na jednoj farmi u Sloveniji. Peo se na seno, mazio konja, vozio traktor, a stigao je i da poseti jednu mlekaru gde je naučio kako se pravi sir.

Sudeći po snimcima koji kruže na društvenim mrežama, Dončić se odlično proveo i uloga poljoprivrednika mu se prilično dopala.

Podsećamo, sezona u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu počinje 22. oktobra, a Slovenac će pokušati da se sa Dalasom domogne NBA prstena.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter