Izvor: Kurir
27.08.2024 u 21:15
0

POSLEDNJE REČI VESIMA PRED HOROR: Ubio TROJE, pa pokušao da izvrši samoubistvo

Otac (54) iz Smirne pucao je danas u svoje četvoro dece, a zatim je pokušao samoubistvo.

Troje dece nažalost nije preživelo, dok je četvrto ranjeno.

DETE PEŠAK OBORENO NA VOŽDOVCU: Prebačeno hitno u Urgentni centar

U okrugu Bornova u Izmiru, Vesim Šimšek (45) pokušao je samoubistvo pucajući u svoje četvoro dece iz pištolja. Život su izgubili Džemre, Džejlin i Nira Šimšek, a teško povređeni Vesim i Hiranur Šimšek.

Tragedija se dogodila u jutarnjim časovima. Vesim Šimšek, za koga su saznali da ima psihičkih problema, doveo je svoju decu Hiranura, Džemre, Džejlin i Niru Šimšek u sopstveni maslinjak.

Ovde je, iz neutvrđenog razloga, više puta pucao u svoje četvoro dece iz pištolja koji je imao kod sebe. Deca su padala na zemlju sa mecima u različitim delovima tela. Zatim je Šimšek pozvao rođaka i prijavio njihovu lokaciju, rekavši da je pucao u svoju decu i da će sam počiniti samoubistvo: On je pokušao da izvrši samoubistvo istim pištoljem.

Posle obaveštenja, na lice mesta su upućene zdravstvene i policijske ekipe. Lekarske ekipe su utvrdile da su Džemre, Džejlin i Nira umrle. Vesim i Hiranur Šimšek, koji su teško povređeni, prevezeni su kolima Hitne pomoći u bolnicu.

O tragediji je pokrenuta istraga.

. Navedeno je da je dvogodišnja Džejlin pronađena mrtva sa cuclom u ustima. Rođaci porodice Šimšek i građani su tela nosili rukama do mrtvačkih kola, koja nisu mogla da uđu na lice mesta jer je bila brdovita oko 2 kilometra. Tela su prebačena u mrtvačnicu Instituta za sudsku medicinu u Izmiru.

Mustafa Karataš (56), jedan od rođaka preminulog, rekao je: „Njegova žena je podnela zahtev za razvod pre 2,5 meseca. Bio je depresivan. U poslednjem razgovoru sa suprugom rekao je: „Čućeš za veliki događaj.

Navodeći da je supruga Vesima Šimšeka podnela zahtev za razvod, Karadaš je rekao: „Imao je psihičkih problema, ali nije bio okrutan otac da ubija svoju decu. Bio je otac koji je veoma voleo svoju decu. Povređeno dete smo odveli u bolnicu. bolnica sa sopstvenim sredstvima, veoma mi je žao, toliko sam pun da ne mogu da objasnim. rekao je.

Poslednje razgovore Vesima Sa sa suprugom Karadaš je opisao sledećim rečima:

„Dođi, vidi, volim te, da se ne rastajemo, imamo decu. On ima samo 2 godine, siše cuclu“. Ona je rekla: „Ne mogu da dođem“.

Saznalo se da je Vesim Šimšek radio kao radnik u hemijskoj fabrici. Navedeno je i da je Šimšek, za koga se saznalo da je izgubio vid na levo oko zbog nesreće koju je imao na poslu, na plaćenom odsustvu i da se njegovo lečenje izdržava na poslu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter