Izvor: Blic
28.08.2024 u 07:59
0

MAJKA DEČAKA (15) KOJI JE POGINUO U BEČEJU: Želeo je da se snimi za društvene mreže, pa poginuo

Tinejdžer B. T. (15) iz Bečeja nastradao je jutros u saobraćajnoj nesreći kada je sa vršnjakom oduzeo, a potom seo u automobil marke "golf" i krenuo da se provoza. Za sada nije poznato kako je tačno došlo do kobne nesreće u kojoj je maloletnik izgubio život.

Na društvenim mrežama mnogobrojni se opraštaju od njega, a njegova majka je na Fejsbuku simbolično u znak žaljena objavila crnu fotografiju.

Podsetimo, nesreća se dogodila u ponedeljak sat vremena iza ponoći u Pionirskoj ulici u Bečeju. Navodno, dva dečaka su se našla u blizini automobila koji je bio ostavljen sa ključem u bravi, tinejdžeri su to videli kao izazov i odlučili su da neovlašćeno i bez vozačke dozvole sednu i provozaju se. Njihov plan, kako se sumnja, bio je da vožnju snime mobilnim telefonom, a taj video bi kasnije podelili svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Nažalost, došlo je do tragedije u kojoj je dečak B. T. zadobio teške telesne povrede od kojih je preminuo, a drugi dečak koji je bio sa njim pobegao je nakon udesa, ali je ubrzo pronađen. Inače, drugi maloletnik nema ni 14 godina.

Oglasila se majka

Neutešna majka B. T. kako smo naveli, promenila je svoju profilnu sliku, a ispod nje su se samo nizali tužni komentari.

– Joj Bože, zašto? Primi moje iskreno saučešće i neka ga anđeli čuvaju. Ovo je tuga do neba, ovo nije smelo da se dogodi – piše u nekoliko tužnih komentara

Njih preko 200 izjavilo je saučešće nesrećnoj ženi u nadi da će joj makar malo ublažiti bol i pružiti neku reč utehe iako za njenu tugu leka nema. Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje ovog tragičnog slučaja sa smrtnim ishodom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter