Izvor: Alo
30.08.2024 u 08:25
0

NISAM MOGAO DA KONTROLIŠEM EMOCIJE: Alkaraz otkrio kako se oseća nakon gubitka na US open-u

Karlos Alkaraz je govorio posle šokantne eliminacije sa US opena...

– Raspored je bio jako zgusnut, igrao sam dosta mečeva uključujući Rolan Garos, Vimbldon i Olimpijske igre. Uzeo sam mali odmor posle Olimpijskih igara, mislio sam da će to biti dovoljno. Pomoglo mi je, ali izgleda da nije bilo dovoljno. Verovatno da nisam došao sa toliko energije koliko sam mislio da nosim. Ne želim da mi to bude opravdanje. Momak sam kojem je potrebno više dana ili više odmora da bi došao spreman za bitne turnire. Moraću da razmislim o tome, da naučim i ispitam. To je to.

KARLOS ALKARAZ IZBAČEN SA US OPENA: Teniski svet ostao u neverici

Nije se borio samo protiv Holanđanina.

– Borio sam se protiv sebe. U tenisu se borite protiv nekog ko želi isto što i ti, da pobedi, zato morate da razmišljate i igrate što je bolje mogće. Danas sam igrao protiv protivnika i protiv sebe. Mnogo emocija koje nisam mogao da kontrolišem. Usponi i padovi, pravi rolerkoster. Moram da unapredim neke stvari, da naučim.

Na kraju, upitan je da li mu je možda poraz od Novaka Đokovića u finalu Olimpijskih igara i propuštena zlatna medalja i dalje u glavi.

– Mislim da ne. Nisam mislio toliko o tome. Bilo mi je teško što sam bio tako blizu zlatne medalje, ali samo sat vremena nakon tog meča sam shvatio šta sam uspeo. Da sam osvojio srebrnu medalju. To je veliki uspeh. Zaista sam ponosan na to. Ne mislim više o tome. Mogu reći da to nije uticalo na mene – zaključio je Alkaraz.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter