Izvor: Kurir
30.08.2024 u 08:35
0

MILAN STANKOVIĆ OTVORIO NOVI BIZNIS: Muzičku karijeru stavio sa strane

Pevač Milan Stanković već neko vreme je posvećen hrišćanstvu, povukao se u ilegalu, ali poslednjih dana je postao aktivniji na svom Instagram profilu. Tako je Milan sada pokazao kako se hrani, pa je slikao picu koju je naručio nešto malo posle ponoći.

Inače, Stanković je u jednom periodu kuburio sa viškom kilograma, ali je uspeo da smrša čak 15 kilograma i vrati svoju liniju od ranije.

LJUDI ZBOG MARKETINGA IZMISLE DA SE RAZVODE: Zorica Brunclik oštro o estradi

Kako je muzičku karijeru stavio na „stendbaj“ mnogi su se pitali od čega popularni pevač živi. Prema pisanju domaćih medija, Milan Stanković razvio je biznis sa kamionima u Čikagu, koji mu je trenutno glavni izvor prihoda.

– Milan je još u martu prošle godine otvorio kompaniju za transport u Americi. Imao je samo jedan kamion kad je započeo posao u Čikagu, a sada ih ima već desetak. Firma mu lepo napreduje, a i zaposleni su veoma zadovoljni – pričao je pre nekoliko meseci izvor blizak pevaču.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter