Izvor: 24 sedam
30.08.2024 u 08:58
0

KOMŠIJA IZ PAKLA: Toliko glasno hrče da je i policija morala da se umeša

Tvrdi da komšija sa drugog sprata prati čak i gde ide i sa kim

Jedan Nišlija je na društvenim mrežama podelio bizarnu situaciju u kojoj se našao sa stanarom koji živi iznad njegovog. Naime, komšija ga prijavljuje policiji za najmanje sitnice, a jedna od njih bila je čak i, kako navodi, glasno hrkanje!

– Njemu smeta ako mi padne neki predmet na pod, smeta mu ako se kupam posle 22 sata, smeta mu zašto moj ormar škripi, smeta mu zašto moj krevet škripi, čak su me i on i policajac pitali šta radim na tom krevetu, pukao mi film i rekao sam policiji da vodim zdrav život ( krevet je star, stvarno vodim računa ). Takođe, rekao je policajcima da me čuje i kad hrčem. Televizor gledam na „mute“, skroz utišan, jer me je strah da će opet da se čuje neki zvuk – napisao je se Nišlija u jednoj Fejsbuk grupi.

Ništa ne pomaže

Kako dodaje, zbog konstantnog žaljenja komšija sa donjeg sprata zaista pazi kako i šta radi u stanu, ali pojašnjava da ni to ne pomaže.

– Kada prostirem veš gledam da njegov nije dole jer se žalio da moj veš kaplje na njegov veš. On uzme, pa posle mene izvadi svoj veš, pa dolazi na vrata da se svađa kako je on prvi prostirao veš (kaže da moja odela kaplju na donji veš njegove ženske) – pojašnjava Nišlija.

– Pa recimo prijavio me i kako ja sa trećeg sprata prljam njemu prozore koji živi na drugom spratu. Kako ja mogu njemu sa trećeg sprata da prljam prozore na drugom? – pita se on.

Objašnjava i da je primetio da mu pošta nestaje iz sandučeta, a bizarnostima nema kraja.

Tvrdi da komšija sa drugog sprata prati čak i gde ide i sa kim.

Policija ne može ništa

Nažalost, policija je Nišliji objasnila da oni tu ne mogu ništa.

– Policija se samo smeje i kažu mi da ja njemu ne mogu pravno ništa. Zašto ne mogu, a on može da me uznemirava i špijunira i ne odgovara? – pita on na društvenoj mreži.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter