Izvor: Alo
30.08.2024 u 11:42
0

DARA ZA LETOVANJE DALA PRAVO MALO BOGATSTVO: Vidi se da voli da troši

Pevačica je, kako prenose domaći mediji, odsela u hotelu u Turskoj koji nudi potpunu privatnost

Dara Bubamara ne štedi kada je luksuz u pitanju čemu svedoči i njeno poslednje letovanje.

KAO KLINAC SAM SE DOSTA KOCKAO I IGRAO RULET: Otkrio zbog čega se preselio iz Beograda

Pevačica je, kako prenose domaći mediji, odsela u hotelu u Turskoj koji nudi potpunu privatnost i zato ga vole mnoge svetske zvezde.

– Ulaz u hotel je daleko od same zgrade jer prvo idu drvoredi i velike plantaže, pa tek onda rizort. Sa svih ostalih strana njemu se može prići samo iz mora. Dara je davno kaparisala jedan od najprostranijih apartmana koji ima 150 kvadrata i košta pravo malo bogastvo. Cene ne postoje na sajtu jer je retko kada slobodan, ali se procenjuje da je noć nekoliko hiljada evra i u tu cenu uračunat je all inclusive. Apartman ima ogromnu spavaću sobu u okviru koje je džakuzi i sauna, na terasi ima bazen. Prostrano kupatilo i dnevna soba daju mogućnost da se uživa u svakom kutku luksuznog nameštaja , iako realno ljudi na letovanju najmanje vremena provode u apartmanu. Ali svi znamo da Dara voli luksuz, pa će i poslednju paru dati da uživa potpuno – kaže izvor koji se zatekao na istom mestu.

– Viđali smo je na plaži, bila je sa sinom. Na sebi je imala nekoliko desetina hiljada evra samo u torbi za plažu koja je bila Šanel, i papučama Luj Viton. Ostalo nisam primetio koje su marke, ali vide se da voli da troši. Mnogi bogataši odsedaju u ovom rizortu pa nikome nije bilo čudno što toliko novca troši.

„Dara je dobro upakovana“

S obzirom na to da Daru često prozivaju kako pretera u fotošopiranju fotografija, pa često napravi i početničke greške, pitali smo kako izgleda uživo.

– Pa dobro naravno da nema struk kao sa Instgrama koji napravi, ali izgleda zategnuto. Ne vidim zašto se toliko fotošopira, grudi su joj ogromne svakako, a kosa do pola zadnice. Niska jeste, ali je dobro upakovana – kaže izvor.

U rizortu u kojem je Dara odsela nalaze se tereni za sve vrste sportova i golf, a tu je i zološki vrt.

– Rizort poseduje i nekoliko restorana, pa apsolutno nemate potrebu da izlazite van njega. Ona je uživala i u raznim sportovima na vodi, vidi se da voli adrenalin. Malo je bučna pa je nemoguće da je ne primetite – kaže izvor.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar