Izvor: Kurir
30.08.2024 u 13:23
0

PRONAĐEN UGLJENISAN DEČAK U PORODIČNOJ KUĆI U RUMUNIJI: Vatrogasci tragaju za majkom i tetkom

Šestogodišnji dečak pronađen je mrtav u krevetu, nakon požara koji je izbio u porodičnoj kući u Valči, u Rumuniji, dok se njegova majka i tetka vode kao nestale.

„Od vojnih vatrogasaca iz Valče zatraženo je da ugase požar koji je izbio na stambenoj kući. Prema rečima osobe koja je prijavila požar, moguće je da su još dve osobe bile u kući. Na licu mesta događaja hitno su poslate snage Vatrogasne jedinice Valče, sa četiri vozila za gašenje vodom i penom, kao i vozilo hitne pomoći SAJ-a“, navodi se u saopštenju.

KAKO JE OBOREN PRVO F16 U UKRAJINI: U treptaju oka nestao borbeni avion vredan 25 miliona dolara

Kada su vatrogasci stigli teren, bilo je već prekasno jer je požar zahvatio celu kuću. Kasnije je saopšteno da su u spavaćoj sobi kuće otkrili ugljenisanu žrtvu, dete od samo 6 godina.

Prema prvim informacijama, mališan je iz nepoznatog razloga bio imobilisan, prenose rumunski mediji.

Vatrogasci, koji su već ugasili požar, sada traže dve žene, dečakovu majku i tetku, koje su, kako se pretpostavlja bile u kući kada je izbio požar.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar