Izvor: 24sedam
31.08.2024 u 09:31
0

IZMENE U SAOBRAĆAJU NA PUTEVIMA: Radovi prave haos a sledeće deonice se zatvaraju

Informacije je saopštilo JP "Putevi Srbije"

Na auto-putu E-75, petlja Beška – petlja Novi Banovci, u oba smera, do 2. septembra, u toku svetlog dela dana, izvodiće se radovi na redovnom održavanju (košenje trave u razdelnom pojasu), a za to vreme saobraćaj se odvija voznom saobraćajnom trakom, dok je preticajna traka u zoni radova zatvarena u dužini do 5 kilometara, saopštilo je danas JP „Putevi Srbije“.

Na auto-putu E-763, petlja Lajkovac – petlja Ljig, izvodiće se radovi na urezivanju induktivnih petlji na putu, 5. septembra, od 6 do 18 časova, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na auto-putu E-75, petlja Tranšped – petlja Vrčin, bliža lokacija petlja Vrčin, izvodiće se radovi na urezivanju induktivnih petlji na putu, 4. septembra od 6 do 18 časova, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na petlji Aerodrom – petlja Beograd, od 31. avgusta do 14. septembra izvodiće se radovi na rehabilitaciji kolovoza na rampama petlje Aerodrom u tri faze. Prva faza će se odvijati od 31. avgusta (u popodnevnim satima) do 5. septembra (normalizacija saobraćaja u popodnevnim satima), a za saobraćaj će biti zatvoreno isključenje iz smera Beograda – centar ka Aerodromu; uključenje iz smera Aerodroma ka Šidu, Novom Sadu i Sremskoj Mitrovici; ostale rampe petlje funkcionišu u redovnom režimu saobraćaja

Na putu od Preševa do Niša izvode se radovi na postavljanju optičkih kablova na sledećim deonicama do 1. novembra: od sela Mala Kopašnica do petlje Predejane; od petlje Predejane do sela Polom; od sela Prevalac do sela Ristovac; od petlje Vranje do sela Donji Neradovac i od sela Davidovac do sela Božinjevac. Radovi se izvode u pokretu prema postavljenoj saobraćajnoj signalizaciji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter