Izvor: Kurir
31.08.2024 u 18:27
0

ZAUVEK U NAŠIM MISLIMA I SRCIMA: Jovan i Viktorija poginuli u nesreći kod Ulcinja, porodice neutešne

Podgoričani Jovan Radulović (23) i Viktorija Ljumezi (23) poginuli su u julu u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Bar-Ulcinj. Njihovi najmiliji i dalje neutešno pate za njima, a sada su se brojnim potresnim čituljama oprostili od njih u jednim dnevnim novinama na pomen povodom 40 dana od smrti.

Nesreća, podsetimo, dogodila se 15. jula oko 22.22 sata u mestu Kruče na magistralnom putu Bar-Ulcinj, kada su se iz za sada nepoznatog razloga sudarili automobil i kombi. Naime, putnici u automobili bili su Radulović, Ljumezi i još dva putnika koji su ovom prilikom zadobili povrede i transportovani su u bolnicu sa lakšim povredama.

POKUŠAJ UBISTVA U BOSANSKOJ KRUPI: Muškarac već osuđivan zbog nasilja

– Četrdeset tužnih dana od kad nas je napustio naš dragi Joca. Kad nekoga voliš, dušom ga slušaš, a ne ušima. Gledaš ga srcem, umesto očima jer je večnost dan koji nema kraja – piše ispod jedne čitulje.

– Četrdeset je prošlo teških dana od kada te nema, u duši je tama. U srcu si korene pustio davno, tu ćeš i biti do sudnjeg dana. Čuvaćemo te od zaborava.

Zatim su usledile i druge mnogobrojne čitulje za poginule u nesreći.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

– Kažu proći će, manje boleće. Kažu ali ne prolazi. Prolaze dani, prolazi život, ali ne prolazi bol. U našem srcu sve je ostalo isto, još si tu, još nedostaješ, još uvek rane bole. Čuvaćemo te kao najveće blago, skriveno u srcu, tamo zaborav ne izlazi, do tamo mi put znamo. Tamo odlazimo kad god ti se zaželimo i neka ti naše suze ne remete mir – piše u čitulji koju su prijatelji posvetili nastradalom Jovanu.

– Hvala vam za sve zajedničke trenutke iako ste nas prerano napustili. Zauvek u našim mislima i srcima – piše u jednoj od zajedničkih oproštaja.

Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje ove jezive nesreće.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter