Izvor: 24 sedam
01.09.2024 u 07:29
0

FILMSKA POTERA U GRČKOJ: Bežali na motoru i bacili torbu punu bombi

Policija je organizovala veliku poteru za dvojicom muškaraca koji su jutros bacili torbu sa četiri granate i revolverom

Policija je organizovala veliku poteru za dvojicom muškaraca koji su jutros bacili torbu sa četiri granate i revolverom u atinskom predgrađu Keraciniju.

Kako prenose tamošnji mediji, jedan muškarac, koji je bio na motoru u trenutku incidenta, je identifikovan jer je u torbi — pored eksploziva i oružja — pronađena i njegova lična karta.

U saopštenju se navodi da je muškarac odranije poznat policiji jer je već privođen zbog nasilja u porodici.

Policija je nakon incidenta došla u posed snimka sa nadzornih kamera koje su snimile momenat bacanja torbe, a na kom se vidi kako se dvojica počinilaca velikom brzinom kreću na motorom, dok ih prati policija.

Vozač nosi kacigu, dok je osoba iza njega obučena u belu majicu, sa pomenutim rancem na leđima. Policija još uvek nije utvrdila odakle oružje i eksploziv u rancu, ko su muškarci koji su pobegli, kao ni epilog slučaja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter